Gå direkt till innehållet
ANNONS

Costa del Sol - Fuengirola

    43 950 000 kr
    Boarea
    2463 m²
    Land
    Spanien
    Byggår
    2009
    Beskrivning
    Välkomna till Roca Tranquila som är byggt i traditionell hacienda-stil, genom den stora gårdsplanen når man den rustika entrén som leder en in mot första våningens många salonger och sällskapsrum. På detta plan finns det luxuösa och fullt utrustade restaurangen.
 Här kan gästerna mingla runt i baren eller i dom olika salarna och samtidigt njuta av en oöverträffad panoramautsikt över kusten och Medelhavet. 
 På andra våningen har man inrett en privat bostad med vardagsrum, kök, 4 sovrum samt 3 badrum, alla med samma fantastiska utsikt, från vardagsrummet når man en stor privat terrass där det finns gott om plats att mingla med vänner och familj. En utvändig trappa leder en ner till det spektakulära poolområdet och trädgården, med både övertäckta och öppna terrasser samt fullt utrustat kök med grillplats samt en italiensk pizzaugn. Poolen är 12 meter lång och kan värmas upp under årets svalare månader och den vackra och välskötta trädgården har förutom palmer inslag av många olika sorters fruktträd, exotiska blommor samt en organisk köksträdgård. I trädgården ligger även det separata fitness-centret med redskap och maskiner av högsta kvalitet. 
 Till höger om huvudbyggnaden ligger ett stort annex som kan användas som garage med plats för flertalet bilar, eller enkelt möbleras om till en 3D biografsalong eller användas som konferens- och bankettsal. Även här erbjuds samma hänförande utsikt som i resten av anläggningen.
 
 En våning ner under restaurangen ligger ytterligare gästutrymmen bestående av 3 sovrum alla med egna badrum samt ett stort badrum för restauranggästerna. Hela anläggningen har larmsystem och bevakningskameror, telefon, internet & Hi-fi, kall och varm luftkonditionering, ventilationssystem, golvvärme som drivs på gas, flera öppna spisar, vinkällare med en bodega, hiss, privata vatten- och gastankar, solpaneler, maskinrum med transformator. 
 
 Roca Tranquila som omfattar totalt 2400 kvadratmeter bebyggd yta fördelat på flera åtskilda delar, är perfekt som ett exklusivt privat boende eller för att driva en gourmet-restaurang med tillhörande boutiquehotell, fastigheten passar även till att driva vårdhem.
 Det finns planer och ritningar framtagna för att bygga om fastigheten för att totalt kunna erbjuda 26 vackra rum och det finns möjlighet att utvidga Roca Tranquila ytterligare. Detta är ett sällsynt och en mycket vacker fastighet med mycket hög kvalitet och med stora investeringsmöjligheter!
 Välkommen att boka en privat visning med oss på Estate - Stockholm Costa del Sol
    Inlagd 13 september 00:00 i Utland
    Säljes av:
    David Brännhult
    Företag
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Säljes av:
    David Brännhult
     (Företag)
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB logotyp
    Önskar du mer information? Ring oss på 08-611 99 60 Estate Fastighetsbyrå, en fastighetsbyrå med mer omtanke...
    Mer information hittar du på http://www.estatefast.se
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB logotyp
    ANNONS
    ANNONS
    ANNONS
    ANNONS
    Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
    Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer