Gå direkt till innehållet
ANNONS

UTHYRES - Haglöfs OXO 80 vandringsrycksäck

    Företag
Beskrivning
OXO 80 TRUE BLACK M-L Ryggsäck för vandring och allehanda friluftsliv. Liter: 80-99 liter  Oxo 80 är en fullutrustad ryggsäck med Instant™ Adjustable-systemet bärsystem, som kan justeras snabbt och enkelt efter bärarens rygglängd. Ryggsäcken är komfortabel att bära tungt med och den goda ventilationen på ryggen med Dual Density-skum gör säcken mer behaglig. Oxo 80 har många smarta lösningar när det gäller uppbevaring. Det är integrerade sidfickor med dubbla kompressionsremmar och vattentäta dragkedjor. Ficka fram av vävt stretchtyg. Stor dragkedja för att öppna frontpanelen, så att huvudrummet ska vara enkelt att komma åt. Det underlätta både in och ut packningen. Huvudrummet går att dela. Sovsäcksrum med inre kompressionsremmar. Vinklade hållare för vattenflaskor med styröglor för att underlätta när flaskorna sätts tillbaka. Funktioner:
- Regnskydd med värmetejpade sömmar i ett separat bottenfack. - Dubbla öglor för isyxor och dubbla elastiska snoddar för skaften. - Fästpunkter för sovsäck på frontpanelen. Specifikationer:
 - Volym: 80 liter 
- Vikt: 2,9 kg - Ryggpanel, bärsystem och höftbälte för män. Pris per dag 200 Pris per 7 dagar: 500 Pris per 3 dagar: 350
Säljes av:
Hygglo AB
Företag
Säljes av:
Hygglo AB
 (Företag)
Hygglo AB
Hygglo AB logotyp
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se
Hygglo AB logotyp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer