Gå direkt till innehållet
ANNONS

El Campanario Hills - Estepona

    4 695 000 kr
    Boarea
    49 m²
    Land
    Spanien
    Våning
    3
    Antal våningar
    4
    Byggår
    2020
    Beskrivning
    Nyproduktion med priser från € 390.000 till € 995.000. Sovrum: 2-4. Badrum: 2-3. 96-177 kvm.
 Lyxiga lägenheter i New Golden Mile!
 Välkommen till ett nytt sätt att leva i den enda nyproduktionen av sitt slag i Esteponas prestigefyllda El Campanario-område. Komplexet är utformat med rena linjer. Lägenheterna har stora terrasser eller privata trädgårdar och rum som är utformade för att njuta av att bo på Costa del Sol. En modern stil präglad av 29 exklusiva lägenheter och duplex takvåningar, med parkeringsplatser och förråd. Alla lägenheter har öppna ytor och rymliga rum, som strävar efter att ge kontinuitet mellan interiören och de stora terrasserna eller privata trädgårdarna utanför. Du erbjuds också möjligheten att ha en liten pool på de mellanliggande våningarna. De fantastiska duplex takvåningarna har extraordinärt högt i tak och en stor pool på solterassen. På bottenvåningen har lägenheterna möjlighet att integrera stora pooler i sina privata trädgårdar, anslutna till lägenheten med stora glasväggar. Alla dessa fördelar, och den exklusivitet som erbjuds genom att bo i ett komplex av endast 29 lägenheter, betyder att det aldrig har varit lättare att förbättra livskvaliteten.
 Komplexet har ett toppmodernt gym och spa, turkiska bad, tryckstråledusch och ett relaxområde med infraröda lampor. Området har en stor parkeringszon som är idealisk för besökare eller för fordon som tillhör familj eller vänner. Lyxen finns inte bara inom lägenheterna. Komplexet erbjuder en stor gemensam infinity-pool med saltvatten och en barnpool i ett säkert område. Alla möjliga bekvämligheter omgivna av en modern landskapsdesign som gör grunderna till något riktigt vackert.
 Känslan av rymligheten i varje rum är svårt att föreställa sig, och de olika interaktionerna med former och linjer har utformats för att släppa in ljuset, en grundläggande livskvalitet på Costa del Sol.
 Terrasserna är utformade så att du kan njuta av att spendera tid ute och dra full nytta av Costa del Sols härliga klimat. Njut av lyxen att ha ett utrymme i ditt eget hem som förbinder dig med naturen, med ljud och färger i en privilegierad miljö. 
 Vardagsrummet är tänkt som en plats där de enda gränserna är dina egna fantasi. Du njuter av högt i tak, de stora fönstren som gör att du kan se ut på havet.
 Ordet "hem" gör att man tänker på en eldstad: en varm eld där du lagar mat, samlar människor. Livet i ett kök borde vara enkelt, bekvämt och vackert. Vi har övervägt varje detalj. Köksskåp som sträcker sig till taket, Siemens apparater, LED-belysning under de övre skåpen.
 Strålande solsken belyser din morgon genom ett stort fönster, vilket gör att sovrummet smälter samman med terrassen. 
 Lägenheterna kan anpassas efter dina behov. Den ursprungliga designen är avsedd att göra ditt dagliga liv enklare, samtidigt som du njuter av en perfekt symbios mellan in- och utsida.
 Nyproduktionen ligger i New Golden Mile i Estepona, en charmig badstad full av underverk, ligger bara några kilometer från Guadalmina och några minuter från Puerto Banús och Marbella. Costa del Sol sträcker sig över 150 kilometer i provinsen Malaga. Med mer än 325 soldagar om året och en genomsnittlig temperatur på 19° C är det en av de viktigaste turistmålen i Europa. Upptäck Costa del Sols natur och mat, lära känna de vita byarna som är fulla av charm och fördjupa dig i dess kultur och traditioner.
 En av höjdpunkterna är utan tvekan att området är hem för det största antalet golfbanor i Andalusien: det är känt som "Costa del Golf", och är värd för några av de stora internationella turneringarna. För dem som inte kan leva utan havet ligger området bara några minuter från Puerto Banús, ett av Europas största lyxmål. Här hittar du butiker av världens mest exklusiva modemärken, och du får möjlighet att uppleva den unika atmosfären på kvällarna vid havet. Provinsen Malaga erbjuder också ett brett utbud av magnifika sandstränder, med klart vatten och milda temperaturer, där du kan njuta i fulla drag.
    Inlagd 18 augusti 00:00 i Utland
    Säljes av:
    David Brännhult
    Företag
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Säljes av:
    David Brännhult
     (Företag)
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB logotyp
    Önskar du mer information? Ring oss på 08-611 99 60 Estate Fastighetsbyrå, en fastighetsbyrå med mer omtanke...
    Mer information hittar du på http://www.estatefast.se
    Gergils Estate Fastighetsbyrå AB logotyp
    ANNONS
    ANNONS
    ANNONS
    ANNONS
    Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
    Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer